Den første motorsykkelen

Det er ikke til å stikke under en stol at gjennomsnittsalderen på norske motorsyklister er oppadgående, men lavere avgifter har fått fart salget på lette motorsykler.

Isak fikk selv lov til å sette på Solgt-skiltet på motorsykkelen han har kjøpt. Tror det blir noen lange dager før han får den hjem.

– Jeg er kjempefornøyd. Dette er enda bedre enn å kjøpe en brukt sykkel. Jeg gleder meg skikkelig til å begynne å øvekjøre, sier Isak Marthisen.

Jeg tror det er viktig for importører og forhandlere at det satses på rekruttering. MC24-7 skal i en serie artikler følge 15 år gamle Isak Marthinsen på vei inn i motorsykkelivet. I går var en stor dag for 15-åringen. Etter avsluttet trafikalt grunnkurs og mange timer på leting etter brukt motorsykkel fant vi ut at det var like greit å kjøpe en helt ny Yamaha MT 125. Sammen har vi fulgt med på bruktmarkedet en stund, men prisene på brukte sykler er overraskende høye, og de mest populære står ikke mange timene før de er solgt.

En stolt 15-åring som snart skal begynne å øvelseskjøre.

Isak har gledet seg til dette i mange får allerede. Han har brukt lang tid til å finne ut av hva slags motorsykkel han ønsker å kjøpe. Etter x-antall skuffelser om sykler som ble solgt før vi i det hele tatt rakk å komme og se besluttet jeg å gi et ekstra bidrag til en ny motorsykkel. Isak har i to år hatt sommerjobb hos en anleggsgartner i Horten for å tjene penger til motorsykkel og førerkort. Isak er målbevisst og har spart i flere år allerede. Derfor var det ikke vanskelig å gi et ekstra bidrag slik at han kunne få en trygg og god motorsykkel.

På Speed MC i Sandefjord ble vi møtt av Yamaha-selger Caroline Olsen. Hun tok oss i mot på en fabelaktig måte og ivaretok virkelig 15-åringen som var svært spent. Hun hadde veldig fokus på kjøperen og jeg som far fikk også svar på spørsmål jeg satt inne med. Vi måtte bestemme oss raskt dersom vi skulle ha det siste eksemplaret av den sorte sykkelen, og med oss hjem hadde vi en kjøpekontrakt på en splitter ny Yamaha MT 125. Nå skal vi tegne forsikring, betale og hente sykkelen hjem til Horten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *