Samarbeid med Codex Advokat

MC24-7.no har inngått et samarbeid med Codex Advokat om å formidle informasjon om jus rundt motorsyklisters rettigheter ved trafikkulykker.

Her er gjengen i Codex Advokat som hjelper deg dersom uhellet er ute. Foto: Codex

– Vi i Codex Advokat ønsker å nå ut til flere med relevant informasjon om motorsyklisters rettigheter ved trafikkulykker, og tror at samarbeidet med MC24-7 vil bidra til nettopp dette. Nyhetsbildet de siste månedene i 2022 har vært preget av mange trafikkulykker, med både alvorlige mindre alvorlige utfall. Dersom en trafikkulykke oppstår, er det viktig at de som blir skadet får god informasjon om sine rettigheter. Vi har et felles mål om å styrke motorsyklisters interesser, sier senior advokat i Codex Advokat Line Naja Ronander.  

Annonse

Riktig erstatningsoppgjør

Dersom man blir påført en skade i en trafikkulykke, er det svært viktig at man får tidlig bistand fra advokat, slik at man får et korrekt erstatningsoppgjør. 

Vi i Codex Advokat mener at en viktig del av et bærekraftig samfunn er at man får et riktig og rettferdig erstatningsoppgjør. 

Vi skal gjøre det vanskelige forståelig, gi råd basert på erfaring og – ikke minst – være tilgjengelige. Dersom du pådrar deg en fysisk eller psykisk skade som følge av en trafikkulykke, kan du ha krav på:

  • Oppreisning
  • Menerstatning (erstatning for nedsatt livskvalitet)
  • Erstatning for utgifter
  • Erstatning for hjemmearbeidstap
  • Erstatning for inntektstap og pensjonstap

I tillegg vil rimelige og nødvendige advokatutgifter bli dekket av det ansvarlige forsikringsselskapet. Lesere av MC24-7 får rabatt på juridisk bistand i personskadesaker, og ved henvendelse til oss bør du opplyse om dette.  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *