Lette klær for varme dager

Bullfigther
Jon med hoodie, hansker og sko fra Bullfigther

På de varmeste dagene kan det være godt å legge bort skinn -eller GoreTex-dressen- og kle se litt lettere uten at det skal gå utover sikkerheten.

Annonse

– Jeg er kjempefornøyd med de produktene jeg har fra Bullfigther. De har god kvalitet og de er rimelige sammenliknet med mye annet, forteller Jon Klasbu.

Jon er fotograf og kjører til vanlig en Harley-Davidson Street Glide. I dag finner vi han på en Indian FTR 1200 Carbon han har lånt av Spinning Wheel i Mysen. Han er, som de fleste i dette segmentet, opptatt av hvordan han ser ut når han sitter på motorsykkelen. Tross forfengeligheten vil han ikke risikere egen helse dersom uhellet skulle være ute.

Bullfigther Hero jakke og Richa Custom hansker.

Bullfigther har et rikelig utvalg klær for varme sommerdager. I nettbutikken og i butikkene i Oslo og på Liertoppen finner du hettegensere, flanellskjorter, jeans, snickers, lette hansker og mye mer for de varmeste dagene. I tillegg har de som jobber i butikkene svart god kunnskap om produktene de selger. De veileder gjerne med størrelser og individuell tilpasninger.

– Jeg har en hoddie, en flanellskjorte og en lett sommerjakke. Jeg synes det er litt kult å ha noe å bytte på. Hettergenseren heter Viking Kevlar Hoodie og er veldig myk og god, forklarer Jon. Denne er laget i bomull med Kevlar forsterkning. Den har to frontlommer og innerlomme til for eksempel telefon. I tillegg har den CE-godkjente skuldre og albuebeskyttere. Den har også en lomme til ryggskinne.

Den lette sommerjakken Jon har gått til anskaffelse av heter Hero og er lett og luftig på varme sommerdager. Denne er laget i Nylon og har CE-godkjente beskyttelser til albue og skuldre. Den er vannavvisende og har en glidelås i ryggen slik at den kan kobles sammen med bukser fra Bullfigther.

Hansker

På de varmeste dagene kan det være greit med korte hansker som ikke er for varme. Jon har to par. Et par sorte og et par gulbrune Richa Custom hansker som er tynne og korte. To par fordi han ønsker å ha på «riktige» hansker til det øvrige antrekket han har på. Disse hanskene er laget i mykt lær med ekstra forsterkning i håndflatene. De har ekstra beskyttelse for knokene som tar for ved et eventuelt uhell.

Sko

Er du en av dem som har et par støvler som brukes uansett temperatur? Har du luktet på disse i det siste? På de varmeste dagene kan det være greit med et par som som ikke er like varme som de du kjører på de kaldeste og våteste dagene med.

– Jeg har et par Falco snikkers som jeg er veldig fornøyd med. Også disse har jeg kjøpt hos Bullfigther. I tillegg til at de ikke er så varme er de også gode å gå i, hvilket jeg ikke kan si om de andre støvlene jeg bruker, sier Klasbu.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *